SÄÄNNÖT JA LUOKKA ESITTELYT
SÄÄNTÖKIRJA
KAARET
Taivutetut mutkat yleinen luokka
Hitsatutu mutkat yleinen luokka
Taivutetut mutkat Super-Rock luokka
Hitsatut mutkat Super-Rock luokka
Turvakaariin lisäys joka luokassa: kuljettajan oviaukossa pitää olla kaksi putkea. Joko ristikkorakenne tai kaksi erillistä putkea etukaareen ja pääkaareen hitsattuna.
Lisäys tulee olla tehty kesäkauden toiseen osakilpailuun mennessä 2/2024
LUOKKIEN ESITTELY
Junior Rock
eli junnuluokka on tarkoitettu 15-18 vuotiaille kuljettajille. Luokkaan saa osallistua sekä etu- että takavetoisella autolla. Junnun on suoritettava ajokoe hyväksytysti läpi, joka suoritetaan kilpailuradalla päätuomarin arvioidessa kuljettajan ajotaitoa. Junnukuljettajan on suoriuduttava myös kirjallisesta kokeesta läpi, sekä pyydettävä vanhemmiltaan lupa saada ajaa rokkirallia. Junioreiden on syytä tutustua kilpailun sääntöihin huolella, koska mm. lippujen värit on erittäin tärkeää ymmärtää. Junior Rock luokassa on täydellinen kosketuskielto ja autossa on oltava sivupeilit molemmilla puolilla. Palkintofinaaleiden autot ovat myyntivelvotteisia ja niiden myyntihinta on 850e. Junior Rock auton tunnistaa siinä olevasta J-kirjaimesta.
Lady Rock
eli leidiluokka on tarkoitettu täysi-ikäisyyden saavuttaneille naisille. Luokkaan saa osallistua sekä etu- että takavetoisella autolla. Tämän luokan autot tunnistaa L-kirjaimesta.Kisarenkaina käytetään vain ja ainoastaan katuliikenteeseenkin hyväksyttyjä renkaita, kun taas talvella piikkipyörät pitää olla ralliin tarkoitettu, ns. ruusunastat ovat kiellettyjä. 
Palkintofinaaleiden autot ovat myyntivelvotteisia ja niiden myyntihinta on 850e
Kardaani Rock
eli takavetoluokka on tarkoitettu nimensä mukaan vain takavetoisille autoille. Autoja saa virittää mutta turbot ja ilokaasut ovat kiellettyjä. Kisarenkaina käytetään vain ja ainoastaan katuliikenteeseenkin hyväksyttyjä renkaita, kun taas talvella piikkipyörät pitää olla ralliin tarkoitettu, ns. ruusunastat ovat kiellettyjä. 
Semifinaali sekä Finaaliautot ovat myyntivelvotteisia ja niiden myyntihinta on 850e
Vetari Rock
eli etuvetoluokka on tarkoitettu niinkin etuvetoisille autoille. Näitäkin autoja saa virittää mutta edelleen turbot ja ilokaasut ovat kiellettyjä. Kisarenkaina käytetään vain ja ainoastaan katuliikenteeseenkin hyväksyttyjä renkaita, kun taas talvella piikkipyörät pitää olla ralliin tarkoitettu, ns. ruusunastat ovat kiellettyjä. 
Semifinaali sekä Finaaliautot ovat myös tässä luokassa myyntivelvotteisia ja niiden myyntihinta on 850e
Super Rock
eli superluokka on tarkoitettu jo tehokkaimmille autoille. Tässä luokassa turboja jo tarvitaan, mutta ilokaasua ei tähänkään luokkaan sallita. Kilpa-autolla ei ole painorajaa ja rallirenkaat sekä sliksit ovat sallittuja. Superluokan rallikaaret eroaa normaaleista kaarista, joten kuvat kannattaa katsoa tarkkaan. Kilpailunumeron eteen on merkittävä selvästi S-kirjain. 
Superluokan finaaliautot eivät ole myyntivelvotteisia.
Kuvaajana JPeltsi - Lahden ovaalirata sekä Sipoon peltorata (2009)