"SÄÄNTÖKIRJA"

Tulostettava sääntökirja (pdf-tiedosto)

KAARET

Taivutetut mutkat
Yleinen luokka.pdf
Hitsatut mutkat
Yleinen luokka.pdf

Taivutetut mutkat
Super rock -luokka.pdf
Hitsatut mutkat
Super rock -luokka.pdf

LUOKKIEN ESITTELY


Junior Rock


eli junnuluokka on tarkoitettu 15-18 vuotiaille kuljettajille. Luokkaan saa osallistua sekä etu- että takavetoisella autolla. Junnun on suoritettava ajokoe hyväksytysti läpi, joka suoritetaan kilpailuradalla päätuomarin arvioidessa kuljettajan ajotaitoa. Junnukuljettajan on suoriuduttava myös kirjallisesta kokeesta läpi, sekä pyydettävä vanhemmiltaan lupa saada ajaa rokkirallia. Junioreiden on syytä tutustua kilpailun sääntöihin huolella, koska mm. lippujen värit on erittäin tärkeää ymmärtää. Junior Rock luokassa on täydellinen kosketuskielto ja autossa on oltava sivupeilit molemmilla puolilla. Palkintofinaaleiden autot ovat myyntivelvotteisia ja niiden myyntihinta on 850e. Junior Rock auton tunnistaa siinä olevasta J-kirjaimesta.

Lady Rockeli leidiluokka on tarkoitettu täysi-ikäisyyden saavuttaneille naisille. Luokkaan saa osallistua sekä etu- että takavetoisella autolla. Tämän luokan autot tunnistaa L-kirjaimesta.Kisarenkaina käytetään vain ja ainoastaan katuliikenteeseenkin hyväksyttyjä renkaita, kun taas talvella piikkipyörät pitää olla ralliin tarkoitettu, ns. ruusunastat ovat kiellettyjä.
Palkintofinaaleiden autot ovat myyntivelvotteisia ja niiden myyntihinta on 850e

Kardaani Rock


eli takavetoluokka on tarkoitettu nimensä mukaan vain takavetoisille autoille. Autoja saa virittää mutta turbot ja ilokaasut ovat kiellettyjä. Kisarenkaina käytetään vain ja ainoastaan katuliikenteeseenkin hyväksyttyjä renkaita, kun taas talvella piikkipyörät pitää olla ralliin tarkoitettu, ns. ruusunastat ovat kiellettyjä.
Semifinaali sekä Finaaliautot ovat myyntivelvotteisia ja niiden myyntihinta on 850e

Vetari Rock


eli etuvetoluokka on tarkoitettu niinkin etuvetoisille autoille. Näitäkin autoja saa virittää mutta edelleen turbot ja ilokaasut ovat kiellettyjä. Kisarenkaina käytetään vain ja ainoastaan katuliikenteeseenkin hyväksyttyjä renkaita, kun taas talvella piikkipyörät pitää olla ralliin tarkoitettu, ns. ruusunastat ovat kiellettyjä.
Semifinaali sekä Finaaliautot ovat myös tässä luokassa myyntivelvotteisia ja niiden myyntihinta on 850e

Super Rock


eli superluokka on tarkoitettu jo tehokkaimmille autoille. Tässä luokassa turboja jo tarvitaan, mutta ilokaasua ei tähänkään luokkaan sallita. Kilpa-autolla ei ole painorajaa ja rallirenkaat sekä sliksit ovat sallittuja. Superluokan rallikaaret eroaa normaaleista kaarista, joten kuvat kannattaa katsoa tarkkaan. Kilpailunumeron eteen on merkittävä selvästi S-kirjain.
Superluokan finaaliautot eivät ole myyntivelvotteisia.

TAKAISIN ALKUUN --->

Kuvaajana JPeltsi - Lahden ovaalirata sekä Sipoon peltorata (2009)

Osallistumismaksut:
Rokkiralli Ry;n tilille

IBAN; FI8342130010030042

Vetari, kardaani ja Super 60€, Ladyt 40€ ja Junnut 0€.

Jos ajaa sekä kardaanin että vetarin, saa osallistumisen yhteishintaan 100€

Ilmoittautumiset
Lomakkeen kautta

Ilmoittautumislomake