Keula asiaa

Aloittaja Tavikainen, 26.02.17 - klo:16:10

« edellinen - seuraava »

Saku Saarela

Nyt vähän sitä omaa ajattelua käyttäen saattaisi päästä johonkin johtopäätökseen,joka saattaisi olla vaikkapa ihan oikeakin.Nyt alkaa tuntua että ihan normaalit/jopa fiksutkin ihmiset heittäytyy tyhmiksi ihan tahallaan.TOTTAKAI SÄ SAAT VIRITTÄÄ NE PELLIT JA VERKOT SEKÄ AISOJEN VÄLIIN PALKIN,VAIKKA SULLA SIINÄ ALKUPERÄINEN MUOVIPUSKURI JA MASKI ROIKKUISIKIN MUKANA.Sitä maalaisjärkeä kaipailin jo aiemminkin ko. keskusteluun,mutta joskus tuntuu että se on liikaa vaadittu...

Mici

Lainaus käyttäjältä: Turaaja - 08.03.17 - klo:22:01
Lainaus käyttäjältä: Mici - 08.03.17 - klo:07:16
Loppuskohan ne törmäilyt jos se syyläri ois suojaamattomana etupuskurin edessä  8)
Näitä Vitsi Veikkoja aina tarvitaan.Joo sitten se tankki siihen syylärin viereen,kun on siinä helppo sammutella.Turvallisuutta oli mielestäni tarkoitus parannella näilläkin muutoksilla(saas nähä kuinka käy)

Kitos. Ninku vanha afrikkalainen sanalasku sanoa, valkoinen mies tarvita paljon suoja ymparillen, mustat uhratan.
Mie floppaan
Ehkä ajan ehkä en

Lilja-A

Kysäsenpän taasen kun en tiedä, enkä ole varma onko tulkintani säännöistä oikea.

Auton omien keularakenteiden lisäksi, voidaan laittaa huonekaluputki ylös lokasuojasta lokasuojaan. Voiko tämän putken kiinnittää lokasuojien lisäksi myös nuihin jäljellä oleviin alkuperäisiin keularakenteisiin?

Säännöissä ei sanota mitään jäähdyttäjän allaolevasta palkista, saako siihen lisätä huonekaluputken. Putki jää runkoaisojen väliin tulevaa palkkia sisemmäksiä joten törmäilyissä tuosta ei olisi apua, mutta tuohon saisi keulan pellin ja verkon sekä pohjapanssarin kätevästi kiinni. Onko tälle putkelle, esteitä?


Mici

Mä sanosin ettei oo estettä mut enhän mä mitään tiiä
Ehkä ajan ehkä en

Tavikainen

Auton omien keularakenteiden lisäksi, voidaan laittaa huonekaluputki ylös lokasuojasta lokasuojaan. Voiko tämän putken kiinnittää lokasuojien lisäksi myös nuihin jäljellä oleviin alkuperäisiin keularakenteisiin?  Mut tarviiko se sinne aina sitä vahvistusta??

Saa laittaa ja hitsata ja 1.5mm pelti pintaan niin on valojen reijät tukittu ja 1.5mm verkko keskelle jos haluu laittaa.
Jani Tavikainen
Rokkiralli Ry:n Puheenjohtaja
Kukko Racing