Oven pintapelti kuiduksi

Aloittaja jtp, 01.09.16 - klo:13:39

« edellinen - seuraava »

jtp

Saako kuskin oven pintapellin vaihtaa kuiduksi? Alkaa kohta ovet loppumaan Suomen maalta, kun joutuu joka kisaan hommaamaan uudet ovet.
Säännöissä sanotaan "Kuljettajan ovea EI SAA keventää!!! (Keventämisellä tarkoitetaan ovipahvin alla olevan,
oven tukirakenteen poistamista.) Jos kyseinen toimenpide on jo tehty, ovi pitää vahvistaa
vähintään 1mm paksuisella pellillä, joka hitsataan poistetun rakenteen paikalle."

Eli siis ton mukaan pintapelti vaihdon saisi tehdä, kun jättää tukirakenteet ehjäksi.

Saku Saarela

En tiedä missä luokassa ajat,mutta jos kyseessä on vetari/kardaaniluokka,niin en minä ainakaan ajaisi kuituovella,jos peltisetkin ovat jatkuvasti rutussa.En nyt ole ihan varma tästä säännöstä,mutta jos sanotaan ettei kuskin ovea saa keventää,niin eiköhän se kiellä myös pintapellin vaihtamisen..Jos sun autosi on 626 Mazda,niin multa löytyy irrallaan olevia ovia ainakin sedaniin ja muistaakseni myös sport salooniin ja halvalla.:) Omissa kyhäelmissäni olen käyttänyt sellaista niksiä,että täytän ovet uretaanilla,kestää pirun paljon paremmin osumia..

Corleone

Ei saa vaihtaa pintapeltiä pois. Jotkut on laittanu sen pintapellin päälle esim polykarbonaatti levyn, pelti alla voi olla alla rutussa mutta poly on suora/helppo vaihtaa jos menee rikki... maalaa sen polyn sisäpuolelta ni värikin täsmää.
Team Tapis

Vord Escort S119

Support KTR - Karvaturpa Reisinki

jtp

Kuitenkin kuituovia on näkynyt varikolla.

Luokkana itsellä Super, joten toi karbonaatti pinta on ihan varteenotettava vaihtoehto.

s40racing

toivottavasti kukaan ei aja pyörähtäneeseen autoon sisään kuituovesta. 100-150 vauhtia ja onnia sattuu :o. toivottavasti on ainakin tarpeeksi oviputkia kaarissa.

otto

Jos oot poikittain radalla ja kilpakumppani tulee kylkeen sen 100-150km/h ni se on aika sama onko kuitu tai pelti ovi.. en näkis syytä miks kuskinpuolen kuituovet pitäis superissa kieltää.