Junnurock last call 2jatkoon!

Aloittaja TommiM., 18.07.15 - klo:19:49

« edellinen - seuraava »

TommiM.

Moro!Itseäni on nyt tässä kesäkaudella ruvennut vähän ruvennut kaivertamaan tuo kun last callissa olen joka kisassa ollut ja joka kerta niin lähellä ykkös siaa.jos last callista menisi 2 jatkoon niin rohkaisisi vähän nuoria kuljettajia jatkamaan.itellä menee aina vähän hermo kun yrittää niin paljon kuin vain pystyy,mutta ei ikinä riitä...ottakaa kantaa asiaan.kiittäen J64.mäkelä tommi😊
Autoja on kahdenlaisia. Volvoja ja muita nelipyöräisiä asioita
S29

tellu

Osallistujamäärä ratkaisee montako mistäkin nousee. Ku pitää saada 12:ta autoa semeihin vaihtelee osallistujamäärän mukaan montako mistäkin vaiheesta voidaan nostaa.
Eli rautalangasta vääntämällä tänään 4 alkuerää ja ykköset semiin, 3 keräilyerää 1 ja semiin joten koossa 10 autoa sit 2 Last call erää josta voittajat semiin ja siinä meil olikin 12 semifinalistia. Sit jos alkueriä on vaikka 6 niin taas toisenlainen kaavio. Sillä ei ole merkitystä missä vaiheessa mennään vaan sillä et saadaan oikea määrä autoja semiin.

TommiM.

Entäs jos semeihin ottaisi yhden erän lisää?keräilystä 2 jatkoon ja niistä muista semeistä tarpeen mukaan yhteen "lisäsemi"erään
?
Autoja on kahdenlaisia. Volvoja ja muita nelipyöräisiä asioita
S29

tellu

#3
Niin et jos 17 osallistujaa ni 18:ta semeihin  8)

Niin kyllähä tarkoitus on että osa pudotetaan ennen semejä kisasta pois muuten meil olis melkosii kisapäiviä. Kato mieti ihan ite.

Siis ei näitä kaavioita tehdä mielivaltaisesti vaan osalistujamäärän mukaan.