Heips kaikki ladyt ja myös muut :)

Aloittaja K.Kotko, 22.03.14 - klo:18:43

« edellinen - seuraava »

tellu

Totuus vaan on että: A) lady-luokkaan tarvitaan lisää kuljettajia, B) Leideissä ajaa paljon sinkkuja ilman teknistä tukea, C) Iso osa leideistä tekee töitä 3-vuorotöissä (sairaanhoito tai ravintola-alalla).
Jostai pitää keksiä ne kikat joilla nykyiset harrastajat pidetään lajissa mukana ja saadaan uusia niin että tässäkin luokassa nähtäisiin kunnollisia kaaviolla ajettavia kisoja. Monelle leidille yhden auton hankkiminen ja kunnostaminen kauden aikana on iso juttu ja jos auton joutuu myymään kausi on siinä. Herää kysymys miten ladykuskin auto voi olla niin hyvä että vetarikuskikin sen tahtoo.

K.Kotko

Kiitos Tellu  :) Juurikin näin ja vielä vähän päälle  :D

katja

Tellu,

Kyllä ne vaan on niin hyviä :)

Sitä vois miettiä et ladyissa vaan finaaliautot myytäviä, ei semifinaali.Pahimmassa tapauksessa menetät auton eikä edes pisteen pistettä tullu...Tätä nyt ei tapahdu kun kaaviolla ajettaessa mut vieläkin muistan sen kauhun tunteen..

  Katja

salo

Auttaisikohan autojen hinnan nosto ja sääntökirjan sivujen minimisivumäärä 500 sivuun tähänkin pulmaan.

Mici

Totuus omalla kohdalla etten töiden takia alkanut enempää myyntiluokkia ajamaan kun ei yksinkertaisesti aika riitä autojen kimpussa puuhaamiseen. Yleensä matkavuorokausia tulee 5 viikossa ja hitto kun on sitä muutakin elämää. Nämä on juuri sellaisia asioita mitä eivät välttämättä kaikki ymmärrä. Itsellä jo pelkkä kisoissa käynti tietää kahden viikon poissaoloa kotoa ja trailerin vetoa sellasta 1000 km/kisa. Niimpä harrastuksella on hintansa. Onneksi sain pitää 4kk talvilomaa että sain oman auton uuteen iskuun tälle kaudelle.
Mutta asiaan... Myyntivelvotteen poistaminen tuo heti jo omia ongelmia kaluston suhteenkin, tämä antaa mahdollisuuden rakentaa vapari-super laitteiden rakentamisen leideille tai muutenkin kustannusten karkaamisen Lady luokassa ja sitten taas alkaa porsaanreikien etsiminen kaluston saamiseksi muihin luokkiin tai pahimmassa tapauksessa muihin lajeihin jolloin nämäkin poistuisi rokkirallista kokonaan ja tietäisi vain lisää autojen rakentamista. Kyllä mua ainakin houkuttas myydä kaikki rokkiautot jokkikseen tuplahinnalla.
Ehkä ajan ehkä en

karhu

leidiä pitäs saaha enemmän harrastuksen pariin niin eikö vois kokeilla miten toimii käytännössä leidien autot ei myyntivelvotteisia eikä leidit vois ostaa muista luokista  autoja, jos samalla autolla ajetaan samana päivänä muita luokkija niin auto on myynti velvotteinen.  kun leidien autot ei ois myyntivelvotteisia niin vuoro työssä käyvät kerkeisvät vielä yö vuoroon töihin sillä helposti parituntia tuhrautuu autojen arvonnassa ja auton luovutus kuntoon laittamisessa. 

Walley

Onkohan tää ongelma varmasti sellainen joka suurinta osaa Lady kuskeja koskettaa. Kun luen kirjoituksia niin huomasin sellaisen asian et muutoksen kannalla olevilla on kuitenkin oma lehmä ojassa. Henkilökohtaisesti luulen et ei ole sellaisia ratkasuja joilla lady ajelut saadaan reilusti kasvamaan. Syyt on jossain muualla kuin auton pakkomyynnissä tai osallistumismaksuissa. Perheiden asenteen korjaaminen on ainoa ratkaisu :)

Se on hyvä että uusia juttuja ehdotetaan, mutta usein kun laajemmin asiaa ajattelee, niin huomaa et ne ei ole toimivia. Aika hyvin Ladyjen autot on saannut olla rauhassa ja ei tarvi paljon hevosvoimista tinkiä niin voi tehdä vaikka kuinka hyvin turvavarusteet yms. kun ei se silloin mene kaupaksi.

K.Kotko

Lukekaapas nyt ihan uusiksi ensimmäinen teksti ajatuksen kera :) Autot ei ole poistumassa kokonaan myyntivelvoitteista eli niistä ei edelleenkään kannata tehdä mitään yli 650€ tykkivehkeitä, jotka lähtee lapasesta :D Ja tässähän Ei aleta arvostelemaan kenekään perhe-elämää tai mitään muutakaan. Omat lehmät taitaa olla ojassa vain niillä, jotka eivät ymmärrä sitä, että tällä menolla ladyt ovat lähteneet tai sitten heitä vain muutama ajelee tylsiintyneenä rataa ympäri ilman kilpailuja... Koskaan ei tiedä mitään varmaksi ennen kuin on uskaltanut kokeilla. JA TARKOITUKSENA EI NYT TODELLAKAAN OLE SYRJIÄ KETÄÄN MIESTÄ, koska kyllä me teitäkin tarvitaan avuksi!!!

NinnuL1

4 mestaruutta plakkarissa, eikä yksikään oma luumupussi ole kenellekään kelvannut  :P  laina-auto lähti kyllä kaupaksi kuin purkka tukasta...

Komsii komsaa....

Totuus on, että  Mazda kelpaa kelle vaan, jos se myyntivelvoitteeseen joutuu.
Hiukan erilainen auto esim Naprin Voortti, eipäs olekaan enää ihan ekana siinä ostoslistalla.
Eikä muuten ollu meikäläisen Toyotakaan ostoslistalla varmaan ikinä.

Itse olen avoin kokeiluille, mutta onko se kuitenkaan se perimmäinen syy auton ostohomma ladyjen vähyyteen?
Niiden kaupat on kuitenkin vielä 3 käden sormissa, ehkä koko ladyhistorian aikana.

Itselläni ei vaan huvita ajaa, vaikka mahdollisuus olisi.
Mikä on muiden ladyjen puolustus? En tiedä.

Ne muutamat, jotka kiertävät lähes poikkeuksetta joka kisan, on ajamisen palo niin kova, että ajavat vaikka yleisessä, jos ladyja ei ajeta.

Aika harvassa on sellaiset keskustelut varikolla naisporukoissa, että Kyllä mä ajaisin, jos olis millä ajaa.

Eikä tähänkään keskusteluun kovin montaa ladya ole osallistunut......

Kevätterkuin Ninnu

p.s. Kyllähän niiden papereiden teko kisaan kun kisaan on helpointa, kun joka luokka menee kaaviolle. Nyt vaan on ollu jopa junnujen osalta alle 15 kuskia, eli pisteillä ajetaan niitäkin....




"Kivet ovat kertoneet, ettei niitä kuunnella tarpeeksi"

Ladymestari 2004, 2005, 2009, 2010

Jokaisessa kilpurissa on "ripaus" Volvoa

tellu

Semmonen epäkohta tossa viestiketsussa osui silmään et vetari/kardaani luokissa kaikki myyntivelvotteisten autojen kuskit saavat pisteitä mutta junnuissa ja leideissä ei välttämättä saa pisteen pistettä vaikka auton joutuskin myymään. No harvoin leideissä kaaviolla ajetaan mutta sillon kun ajetaan niin ostajiakin on paikalla poikkeuksellisen paljon.
Tähän mielestäni epäkohtaan toivoisin jatkossa korjausta niin että vain pokaalifinaaleihin (pisteille) päässeet autot olisivat myyntivelvotteisia. Junnuissa se kymmenen ja leideissä kuusi, miksi pidätellä 2-3 tuntia kaikkia leidikuskeja kisapaikalla koska kaikki on varmasti semeissä jos kaaviolla ajetaan.

Mici

Lainaus käyttäjältä: tellu - 24.03.14 - klo:20:05
Semmonen epäkohta tossa viestiketsussa osui silmään et vetari/kardaani luokissa kaikki myyntivelvotteisten autojen kuskit saavat pisteitä mutta junnuissa ja leideissä ei välttämättä saa pisteen pistettä vaikka auton joutuskin myymään. No harvoin leideissä kaaviolla ajetaan mutta sillon kun ajetaan niin ostajiakin on paikalla poikkeuksellisen paljon.
Tähän mielestäni epäkohtaan toivoisin jatkossa korjausta niin että vain pokaalifinaaleihin (pisteille) päässeet autot olisivat myyntivelvotteisia. Junnuissa se kymmenen ja leideissä kuusi, miksi pidätellä 2-3 tuntia kaikkia leidikuskeja kisapaikalla koska kaikki on varmasti semeissä jos kaaviolla ajetaan.


Kuulostaa asialta *yksi tykkää*
Ehkä ajan ehkä en

Walley

Ninnu kiteytti aika hyvin ajatukseni, joita en yleensä saa kirjalliseen muotoon, tai ainakaan niin että ne ymmärettäisiin oikein.  :D

Tarja

Minusta nykyinen käytäntö ok! Turhaa kikkailua vaan uudet säännökset.Turvallisuudesta ei tingitä mutta muuten sääntöviidakkoa kai turha kasvattaa.Vedetään kilpasisaret nilkka suorana vaan kunnon rokkimeiningillä!Iteltäni kerran vain auto ostettu mut tokihan sieltä saa aina yrittää ostaa tilalle.Iltalenkilläni vakoilin Jygenin tallin kulmilla josko uusia sinisiä rakenteilla..ostan heti ku taluttaa radalle! :Psopii niin toi värikin mulle! Aurinkoista kevättä täältä moukaritallista!

NinniPaukku

Vatnhat säännöt ihan ok, kun ajaa ooppelilla ni ei oo ostajista tunkua  :P Minäkin aion tulla taas ajamaan kunhan imettämästä ennätän  :D

Justiina

Heippa! Mä katon eri näkökulmasta ku suurin osa vastaan olevista ja siks peukutan tätä idistä tai jotain muuta ainakin kokeiltavaks.ainaki sitä edes että finaali autot vaan myyntiin.onhan siinä tietenki muutama sääntömuutos joo...mun mielestä se ei oo kovin tasa-arvoista että ladyilta ostetaan,kun on esim. Niitä sinkkuja jotka tyyliin vuoden väkertää yhtä autoo että pääsee rakkaaseen harrastukseen.ja sitä kun kolmen pienen lapsen kans,ainoastaan yks hoitaja sillon tällön käytössä..mies ja minä autoja väkerretään(minä opettelen vasta,siks hitaampaa myös laittaa).käydään 40 kilsan päässä laittaa,koska ei oo varaa omiin hitsivehkeisiin eikä talliin.molemmilla menny melkein heti autot kisoissa.Jämsässä oli 2 arpaa ja mun auto meni silti,kun ei ollu ostettavia autoja ku ladyissä.ei oo varaa ostaa aina arpoja että auto ei menis tai jos haluaa ostaa oman auton menetettyä uuden.tai sit ei oo enää autoo minkä tilalle ottas.Ei näillä tuloilla voi lähtee summanmutikassa myöskään ostamaan ja todeta että "pa*kan möivät".sitten jos superiin meinais niin ei tod. Varaa sinne rakentaa autoo(tulot mulla 500€/kk hoitotukea).JONKUNHAN ne AUTOT on RAKENNETTAVAKIN sinne radalle.mut seuvaavan mazdan jälkeen loppuu kyllä niiden rakennukset meilläkin,kun varakkaat vie ne.(kiva ku joillain on 6 autoo varalla,toisilla ei yhtään).saapahan ainaki meijän osalta nuolla näppejään ja ruveta tekemään autoja..tää  on niin tätä köyhät kyykkyyn meininkiä..sori vaan :( jos ei tätä uudistustusta voi toteuttaa,ni tietty on sekin että semmoset jotka vaan ostelee autoja ni vois ruveta myös rakentamaan niitä ;) eikä tää oo vittuilua,kaikille vaan parempi!                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Ps.  ENNEN KU KIVITÄTTE,astukaa hetkeksi toisenlaisiin saappaisiin  :-*