HEINOLAN ASFALTTIKISA

Aloittaja Pirssi Osmo, 10.07.11 - klo:18:45

« edellinen - seuraava »

Pirssi Osmo

27.-28.8. Heinolan kisa ajetaan kokonaan asfaltilla. Lauantaina on kisan jälkeen elävää musiikkia klo.22.een asti. KISA ON PISTEKISA.
Riippuen osallistuja määrästä, varikolle voidaan joutua asettamaan ajoneuvorajoituksia.

Jukka Nurminen
Itä-Hämeen Rokkiralliharrastajat ry

TIPI

Ei ole Paininpuuntien rata vaan kehittelimme teille taas uutta kivaa, radasta tulossa jonkinlaista piirustusta kunhan maltatte vielä hetken. Rata kiemurtelee tehdashallin ympäristössä...
Hanna / Itä-Hämeen Rokkiralliharrastajat Ry

210

Heinolan kisasta tulossa infoo,kartat löytyy kohtapuolii rataosiosta. Varikkojen osalta toivomme:isot huoltoautot pois varikolta kilpailun ajaksi.Tila rajallinen. Asuntoautot linjurit rekat ja muut isot vempeleet pitäs säilyttää kilpailujen ajan parkkipaikalla,joka on noin sadanmetrinpäässä radalta.Yöksi toki saadaan varikolle tilaa yöpyjille. Vesi ja sähkö onnistuu.

Swoop

Siellähän KILPAILUKALENTERI & RADAT osiossa olisi nyt ihailtavaa ;)

www.rokkiralli.info
Rokkiralli Ry - Tiedotus, Rokkiralli infosivujen ylläpito ja päivitys, Rokki- ja Romuralli foorumin ylläpito sekä rekisteröinnit. Nyt myös Rokkiralli Ry löytyy facebookista

swoop77(at)outlook.com

210

Heti huomautus lukijoille.Yleisöalueita on myös muualla mitä kartassa näkyy.Radanpikki merkattu yleisöalue on kävelysilta.yleisöllä pääsy myös varikolle.Kartta on radantarkastuksiin tehty pikaversi eikä ole mittatarkka joka kurvissa. Että silleee.

hateracing

Tarjoaako Rokkiralli ry tähänkin kisaan junnuille osallistumismaksun ?? 8)

Nico Paukku

eikös se tarjoa kun ei oo muuta ilmotettu

210

Heinolan kisa on aivan normaali pistekisa.Ainoana poikkeuksena hullut Heinolalaiset haluaa järjestää kisan pelkällä asfaltilla.Kisapaikka aiheuttaa jotaian järjestelyjä varikolla ja sellasta pientä verrattuna normi Komostenkylään.

210 Kisan turvapäällikkö

210

No Heinolan kisasta vielä sen verran että:tästä varikosta on puhuttu jo aikaisemmin,Toivomme,että tallit joilla on monta autoa,pärjäisivät yhdellä huoltoautolla.Tosiaan ne isot huoltovehkeet ei vaan mahdu varikolle.Radasta näyttää tulevan mielenkiintoinen, toivottavasta kuskienmielestä yhtä ajettava kuin mun pikatesteissä.Radassa on ysikymppistä vauhtisuoraa,alaslaskevaa uloskallistettua vasenta ym.kivaa. En tiedä mitä kaikkea haluaisitte tietää mutta kysykää, niin koitetaan vastailla.

Tomi M

Mikä tai millainen on ysikymppi vauhtisuora? :-\ :D

Jürgen

Lainaus käyttäjältä: Tomi M - 12.08.11 - klo:23:59
Mikä tai millainen on ysikymppi vauhtisuora? :-\ :D

Uskaltaa ajaa korkeintaan yheksääkymppiä  ;)
Kuljettaja S48

210

Sori vaan,vika ei tarvii olla iso,jos se on päässä. Tässä se kuitenkin johtuu pelkästään pilkun puuutteesta. Siis:Ysikymppistä,vauhtisuoraa ym.Nussitaanko pilkkuja enemmän.Tuolla kirjastossa niitä muuten riittää.

Willep

Onkohan kisakalenterissa ajopäivät oikein, kun siellä on kolme kisaa peräkkäin vetarit lauantaina ja heinola näistä keskimmäinen? Eli minä päivänä ajaa kukakin?

darra.fi

#13
Oikein ovat...siinähän se lukee kuka ja mikä ajaa milloinkin....

Kuuleman ja kirjoitetun mukaan...

Mikko

RyssänRinne Reisinki