Superin valot

Aloittaja foordi, 05.07.16 - klo:17:10

« edellinen - seuraava »

foordi

Näkyis  supereissa olevan aikapaljon takavaloja omilla paikoillaan kisasta toiseen vai onko sääntö poikkeama muihin luokkiin.Toki suurinosa on saanut valot sinne missä ne pitääkin olla. POISTETTAVA; Kaikki lamput ja särkyvät muoviosat, kuten maski yms. on poistettava.

s40racing

onhan autot joissa on takavalot omilla paikoillaan ihan auton näköisiä :). luulisi että luokassa jossa ei saa töniä pysyisi valot kunnossa. tosin myönnettävä että korkeammalla olevat jarruvalot näkyy paremmin. esim kolmantena olevalle. autot olisi paljon järkevämmän näköisiä jos keulatkin olis kyseiseen autoon kuuluvan näköisiä. suora keula tietysti helpompi korjata kuntoon törmäilyn jälkeen.

foordi

 Se valojen näkyvyys siinä tärkein pointti on kun mennään tappituntumalla ja ihmettelin maskin poistoo kun se muuttaa auton ulkonäköä raakasti mutta muovipuskurin saa jättää paikalleen .

Mici

Mull on lisäjarruvalo takalasissa mut ei se mihinkään näy
Ehkä ajan ehkä en

Jürgen

Laita se siihen siiven alapintaan

Kuljettaja S48

Mici

Mulla on takavalot sitä varten ja en viiti alkaa alkuperäisvarusteita siirtelee ulkopuolelle ;) Nyt on suurin homma että sen romun saa käyntiin jotenkin kun ois kiva ajaakin joskus
Ehkä ajan ehkä en