Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Jami

#1
Hyvä idea. Jos vaan toteutus onnistuu. Ja jos ei jokkiskisoja oo samaan aikaan ni täältä tulee yks joukkue varmasti mukaan :D
#2
Kysy ja vastaa / Vs: Rokkiralli Risteily?
11.08.14 - klo:13:45
Samaa mieltä että heti kisakauden päätyttyä.
#3
Kysy ja vastaa / Vs: Etu ja takarivi.
26.07.14 - klo:15:51
Tää on just se mitä halusin että kaikki kertoo omanmielipiteen. :) Ja kirjotinkin tulevaisuutta ajatellen. Ja musta tuntuu että ekan mutkan rytinät vähenis jos yhdestä rivistä lähetään, koska sillon ne ns "paremmat" autot pääsee edelle jo lähdössä eikä tarvii rynniä takaalta väkisin. Mutta en ole lajia vaihtamassa vaikka joka lähtöön joutus takariviin :D tää oli vaan tämmöstä spekulaatiota.
#4
Kysy ja vastaa / Etu ja takarivi.
26.07.14 - klo:03:24
En tiedä meneekö tää nyt oikeeseen osioon.. Mutta tulevaisuutta ajatellen, mitä porukka on mieltä tosta kahenrivin lähöstä ? Oma mielipide on että aivan roskaa.. Ei tarvii ees lähtölistoja enää tutkia kun tietää aina että saa sen viimisen takarivi paikan. Sieltä ei oikeen keskeltä eturivin yli hypätä vaikka ois miten nostava linkki :D Ja jokakisaan joutuu tekemään uuden keulan ja vaihtaa syylärin yms ellei tee sitten kunnon panssarivaunua että saa eeltä lähtevän työnnettyä Norjaan asti..Mun mielestä se on väärin että jos oot pärjänny ni sitä huonompi lähtöpaikka. Eli suomeks sanottuna oot huono ja pääset eturiviin. Se on ihan OK että uudet kuskit saa sen ensimmäisen paikan.. Ja tästä ei oo tarkotus tulla mitään tiukkaa väittelyä tai hirmu myrskyä. OTTAKAA KAIKKI KANTAA JA KERTOKAA OMA MIELIPIDE ! :) T: K20 Jami Kinnunen
#5
Kyllä Se vaan on niin että tellu on rokki/romurallin Antero Mertaranta, oli päätöksesi mikä vaan niin kiitos loistavista kuulutuksista, hyvästä huumorista ja kaikesta muusta mitä oot lajien eteen tehnyt! T: K75 Jami Kinnunen
#6
Koitin soitella, mutta et vastannut. Kelpaako Kardaani auto ?
#7
Black Pete:n laittamassa Semi videossa on asennetta! :D Nimimerkillä onneks oli corollassa vahva keula :D
#8
Kysy ja vastaa / Kuppipenkkejä
17.07.11 - klo:18:29
En tiedä menikö oikeeseen paikkaan ;D

Onkos porukka mistä yleensä ostanut uusia kuppipenkkejä.. Kun koittanu netistä katsella mutku on aika huonosti aina noita leveys tietoja jne..  Elikkä jos joku kehtais linkkiä laittaa tai kertoa nimiä. Kiitos.
#9
Kysy ja vastaa / Vs: numerotarrat
03.07.11 - klo:23:50
http://www.tarrapaikka.net/


Tuos ois tuommone paikka. :)
#10
Kiitoksia  :) Harmi vaan että ei nää mitenkä se voortti lenti :D
#11
Saakos noita KO76 ottamia kuvia kopioida ja ottaa omaan käyttöön? Kun on tuosta mun kaatuneesta voorttista kuvia.
#12
Kardaani 97 mukana  :)
#13
Kysy ja vastaa / Vs: Kysymys
17.05.10 - klo:21:37
Mä viimevuonna kysyin Coranderilta että saako ajaa jokkis ässällä ja sai ajaa. Ajoin viimeks Hankasalmella jokkis ässillä. :)
#14
Kysy ja vastaa / Kysymys
17.05.10 - klo:16:03
Saako ajaa renkailla joiden merkki on Uniroyal Rallye 680. ? Minun mielestäni ne on liikenne hyväksytyt renkaat, mutta ajattelin vielä kysyä.

kuva:  http://koleso.topof.ru/files/uniroyal_rallye-680.jpg

Tietoja: http://www.tyre-shopper.co.uk/article.asp?id=233&title=Uniroyal-Rallye-680

Kiitos jo etukäteen.
#15
Junior- ja Lady Rock / Ovaalilla..
06.03.10 - klo:16:01
Elikkäs viime vuonna Lahdessa ovaalikisassa junnutkin lähti 2 rivistä. Onko tänä vuonna sama käytäntö? Kun voi tulla aika ahdasta 1 rivistä. Onko osallistuja määrällä väliä?