Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - HeiAki

#1
Kohdassa 0:15 auto pysähtyy, joskin auton mitan kauempana merkistä. Viittaisin uudestaan aloituksen otsikkoon...
Nythän kävi juuri niin, että olin nousemassa autosta varikolla, kun kuulin kuulutuksesta että odotellaan viivalle (eikä viivallakaan osattu kertoa syytä).
Siitä työntämisestä (A1) voisi kirjoittaa toisen tarinan, mutta se ei ole nyt tämän tarinan keskiössä.
Kaksikin varoitusta olisi mennyt viikonlopusta, mutta eihän kukaan ole niin hölmö että toistaisi saman virheen, josta olisi kerrottu. Voin pysähtyä vaikka uudestaan 3 metrin välein monta kertaa ja vaikka minuutiksi, jos se palvelee jotain tarkoitusta.
Ja lippumiehenäkin voin olla, mutta en rangaistuksena, joka ei ole oikeustajuni mukainen.
#2
https://youtu.be/_oT1nzHbIw8

Kyllähän kilpailun johtaja taisi sanoa ammujorinoissa, että merkin vieressä ei ole ketään viittilöimässä. Mutta jostain joku tuomari on väijynyt asiaa.
Mutta kuten purnasin, suurempi epäkohta oli se että rikkeistä pitäisi kertoa kuskille.
Itsellä oli hämmennys, kun viittilöitiin lähes suoraan viivalle, eikä lähdön järjestelijäkään osannut kertoa, mikä lähtö oli kyseessä...
#3
Radalta tulon jälkeen on ihan hyvä idea pysähtyä ja laskea kierroksia ja sykettä (niillä, joilla syke nousee ajamisen kiimassa). Hyvinkäällä tuli kaksikin sanktiota STOP -merkin suhteen. Tarkistin kotona in-car videosta, eikä mitenkään voi väittää, etteikö auto olisi pysähtynyt. Näytän mielelläni videon, jos se ketään kiinnostaa. Mutta vielä suurempi harmitus tuli siitä, että näiden kahden sanktion välillä ei ehtinyt tulla tietoa siitä ensimmäisestä (lähes peräkkäiset lähdöt).
"Tuomarit", kannustan miettimään sen STOP -merkin tarkoitusta. Jos jonkun auto pysähtyy liian monen metrin päähän merkistä, ei pysähdy tarpeeksi pitkäksi aikaa, tai vaikka liikkuu etanan vauhtia muutaman sekunnin, ajaako se silloin tarkoituksensa?