Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - otto

#1
Kysy ja vastaa / Vs: säännöt 2017
04.02.17 - klo:22:13
Mutta just nää putkikeulat on syy siihe että niitä autoja joutuu joka kisan jälestä oikomaan.. sillä omalla autolla ei tuu tuupittua kun keula ei sitä kestä ja pelko keskeytyksestä kasvaa -> ajo siistiytyy! Yksinkertaista.
#2
Kysy ja vastaa / Vs: säännöt 2017
04.02.17 - klo:21:18
Mitä jos ne putkikeula kilpureilla avajavat keskittyis siihe kilvan ajoon eikä siihe panssarivaunu keulan rakentamiseen ja muitten tuuppimiseen. Minun mielestä sääntö on hyvä! Ehkä siitä romurallista tulee taas siistiä kilvanajoa?! Onko sen polttoainetankin pakko olla siellä konehuoneessa? Jos kunnioitus muita kilpailioita kohtaan radalla olisi kunnossa niin ehkä tätäkään sääntöä ei olis tullut.... romuralli kisat järjestetään erikseen.
#4
Jos oot poikittain radalla ja kilpakumppani tulee kylkeen sen 100-150km/h ni se on aika sama onko kuitu tai pelti ovi.. en näkis syytä miks kuskinpuolen kuituovet pitäis superissa kieltää.
#5
Superin autoille pitäis tehdä kisan jälkeen uus katsastus. Jos auto on esim. Viimesissä erissä jo ruttunen ja kirjata katsastuskorttiin merkinnät. Näin ne tulis varmasti siistittyä ennen seuraavaa kisaa. Ja aamun katsastuksissa katsastusmiehet + tuomarit vois tehdä yhdessä päätöksen saako sillä tonnin perunasäkillä ajaa superia vai ei. Jos auto ei oikeasti ole edustus kelpoinen niin toivottaa kuskille vaan hyvää kotimatkaa ja tervetuloa seuraaviin kisoihin. Siistii ne jokkis kuskit niitä autoja isompiin jokkiskisoihinkin niin jos haluaa päästä ajamaan superia ni ei ole iso vaiva...
#6
Semmonen sääntö ois hyvä että se arvan myynyt henkilö rustaa siihen arpaan arvan ostajan nimen ja kilpailunumeron. Jos osto tilantessa arpa ja arpaan kirjotetut tiedot täsmää ostajaan naamaa on sillon oikeus ostaa auto. Tää kitkis pois sen että niitä arpoja ostellaan kaverille. Mutta siinä vaiheessa kun raha ja katsastuskortti on vaihtanut omistajaa on ihan sama mitä kukakin omillaan tekee!  Ja tää on vaan mun mielipide.
#7
Konepellin kiinnitys sokilla! Ei pultti ja mutteri viritelmillä. Jos konehuoneessa palaa niin nopeempi tempasta sokat auki kun alkaa niitä mahollisesti jo tulikuumia muttereita aukomaan.
#8
Kysy ja vastaa / Vs: Bensalinjat superissa
10.08.15 - klo:22:41
On se vaikeeta ymmärtää selkeetä tekstiä.. jos säänöissä lukee että ne on suojattava niin sillon siinä ei pitäis olla minkäänlaista tulkinnan varaa..
#9
Super Rock luokka / Vs: volvo t5
08.09.14 - klo:15:19
Rupee selkiytymään tää homma jo huomattavasti  :) minkäslaisia vauhtipyörä/kytkin sekotuksia ootte tehny? Vauhtipyörä varmaan teetettävä.. ja mikä startti? Zf laatikosta nyt kaupat sovittu! ;D vielä mietinnän alla tuleeko t5 vai t4 kone.. kun tuo kl racingin laippa pitäis sopia molempiin! :) ja tää kaikki pitäis änkeä starletin koriin :D
#10
Super Rock luokka / Vs: volvo t5
07.09.14 - klo:20:49
Juu kl racingilta kattelinki tota laippaa jo.. mitenkä noitten moottorin ohjauksien kanssa ootteko pelannu vakion kanssa vaiko jotain säädettävää?
#11
Super Rock luokka / volvo t5
07.09.14 - klo:11:41
Onko suuri salaisuus mitä laatikoita ootte käyttäny noitten t5 jatkona superin autoissa? Välilaipalla nyt varmaan ihan mikä vaan mutta onko joku hyväks ja kestäväks/ edulliseksi havaittu vaihtoehto :D
#12
seelvä ;D
#13
elikkä ois tarkotus tulla sunnuntaina ajamaa heinolaa ja katsastus kortti hukassa. voi olla että unohtunu kilpailu toimistoo viime vuonna kouvolassa :-[ siellä ajoin junnuissa numerolla 24.  elikkä mitäs sit jos korttia ei löydy?