Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Lilja-A

#1
Niitä kaarien, penkin ja vöiden kiinnityksiä voisi tarkemmin katsoa, nousee hinta tai ei.
#2
https://www.youtube.com/watch?v=oELfMJzP3qk

14.3.2021 Saarijärvi. Lähdöt 1-31


https://www.youtube.com/watch?v=-E-hn7CcsWo

Semit ja finaalit lähdöt 31 ->

#5
Kalenterissa merkintä ajopäivien muutos mahdollinen. Milloinka varmistuu mikä luokka ajetaan minäkin päivänä. Kyselen tätä siitä syystä kun osuu nuo Tuurin romurallit samaan ajankohtaan ja ainakin osa meidät tiimistä menee Sunnuntaina sinne. Mitä pikemmin saisi tiedon niin tietäisi alkaa suunnittelemaan viikonlopun ohjelmaa.
#6
Kysy ja vastaa / Vs: Keula asiaa
30.03.17 - klo:12:51
Kysäsenpän taasen kun en tiedä, enkä ole varma onko tulkintani säännöistä oikea.

Auton omien keularakenteiden lisäksi, voidaan laittaa huonekaluputki ylös lokasuojasta lokasuojaan. Voiko tämän putken kiinnittää lokasuojien lisäksi myös nuihin jäljellä oleviin alkuperäisiin keularakenteisiin?

Säännöissä ei sanota mitään jäähdyttäjän allaolevasta palkista, saako siihen lisätä huonekaluputken. Putki jää runkoaisojen väliin tulevaa palkkia sisemmäksiä joten törmäilyissä tuosta ei olisi apua, mutta tuohon saisi keulan pellin ja verkon sekä pohjapanssarin kätevästi kiinni. Onko tälle putkelle, esteitä?

#7
Ja ihan myyntyluokan kilpuri siis tekeillä
#8
Tarkoitus olisi rakentaa pulttikaarilla olevasta aihiosta rokkiralliin auto. Pulttiliitokset tietysti poistan ja 100% saumaa liitoksin, sehän on selvää. Mutta kysyn vielä varulta koska säännöissä ei sanota saako kaarissa käyttää eri vahvuisia putkia?

Nuista valmiista kaarista jotka on saumatonta 38x2,5 putkea hyödyntäisin etukaaret ja pääkaaren.

Loppuihin putkiin käyttäisin saumallista 42,4 x 3,2 putkea.

Onko tälläinen yhdistelmä sallittu?  Tuota saumallista käyttäisin,  koska sitä löytyy jo pajalta valmiina ja siihen on sopiva lestikin valmiina mutkien tekoon.

#9
Mites tonne Joutsaan pääsis tässä heinäkuun lopussa tai elokuun alussa? Ainakin kahdella jos ei useammallakin laitteella oltas tulossa.
#10
Tulossa uus junnu kuski viivalle ja hyvä olis jossain käydä treenaamassa. Onkohan Hankasalmella treeniaikoja ja paljonkohan kustantaa? Olisko yhetystietoja?
Jos Hankasalmella ei treeni mahdollisuutta niin mille keski-suomen radoista pääsis.
#11
Virtasen Rallitalli tulee Lauantai aamuna kuorma-autolla, jossa perässä kahden auton kärry. 
#12
Kiitoos noppeesti tuli vastaus  :)
#13
Uusi auto alkaa olla viime metreillä valmis, tuosta huohotinpöntöstä olisin tiedustellu, eli jos auton oma huohotinletku menee imusarjaan niin kyseessä vissiin sillon suljettu huohotinjärjestelmä. Eikä siinä tapauksessa tartte alkaa mitään erillisiä pönttöjä lisäämään. Menikö oikein?
#14
Kattelin sääntökirjasen kohdasta osallistumismaksun maksuun ohjetta. Kopion sieltä myös tilinumeron, joka osoittautui vanhaksi. Rahat palautui omalle tilille.  8)
Päivittäisikö joku näppärä tuon sääntökirjan siltä osin kohdalleen.
#15
Kannattaisi nuo vuoden 2014 säännöt päivittää tuonne info sivulle.

Autojen myyntihinta 650Eur, onko arpalippu edelleen 20Eur.