Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - jone y

#1
Hallitus on tehnyt seuraavanlaisen päätöksen: Nuorten luokkaan saa osallistua rokkiralli-autolla, jolla ajetaan JR800-luokassa. Näin toivomme saavan etelämpää rokkirallikuljettajia nuorisoineen mukaan kilpailuihimme. :)
#2
Yleistä Rokki-Rallista / karstula kisa
18.05.16 - klo:13:43
Karstulassa ajetaan 4.-5.6. JokkisRacen Suomenmestaruuksista! Luokkina Yleinen, EVK, Naiset, Nuoret, Seniorit, Pro Race, JR800 ja lisäluokkana SuperRock.

Mukaan pääsee siis myös rokkiralliautoilla, kun SuperRock -luokka ajetaan ja JR800-luokkaan saa osallistua rokkirallin myyntiluokan autolla.

Pro Race ja SuperRock ovat luokkia, joissa autoa ei myydä, joten nyt on hyvä mahdollisuus käydä testaamassa huippukalustoa ja taistella samalla Suomenmestaruudesta! Pro Race-luokassa myös on ns. kosketuskielto, eli kaluston rusinaksimenoa ei tarvitse pelata (jos ei itse sitä rusinoita  Wink )

Kisaamaan JokkisRacen kisoihin pääsee helposti ja edullisesti! Liity jäseneksi osoitteessa www.jokkisrace.net, maksa 30 euron jäsenmaksu, suorita tutkinto ja tilaa katsastuskortti! Siinä kaikki mitä tarvitaan, että pääsee mukaan!

TERVETULOA!
#4
juu 800e luokassa 20e. mutta voi superilla ei myynti luokassa silloin hinta on korkeampi
#5
30-35e oulaisissa oli 35e kun ajoin pappaluokassa
#6
30e jäsen maksu ja tutkinon voi suorittaa netissä ja se ei maksa mitään
#7
kaikki vanhat kelpaa ei tartte mitään fian paskoja olla
#8
Hallitus on tehnyt päätöksen, että Karstulan SM:ssä JR800-luokassa voi ajaa Rokkiralli-autoilla (ei Super Rock) ja näiden osalta katsastus olisi Rokkirallisääntöjen mukainen. Kuljettajien tulee kuitenkin maksaa jäsenmaksu ja suorittaa tutkinto. Ostotarjoushinta Rokkiralli-autoille on 800 euroa, kuten muillekin tähän luokkaan osallistuville.

Tämä sääntö voimassa vain tässä kilpailussa! Ja syynä on se, että Karstulan seudulla on paljon rokkirallikalustoa. Annamme tällä tavalla mahdollisuuden uusille harrastajille kokeilla JR-luokkaa.
#9
jos varikolle laitetaan promille raja taitaa aika vähäksi käydä huolto porukka jossain tiimeissä. pää asia on että kuskit on kilpailussa selvänä ;D
#10
on hyxäksytty ainaskin jokkiksessa mut aivan surkeat renkaat
#11
Kysy ja vastaa / Vs: superin autojen kunto
10.05.15 - klo:21:55
kyllä huugo juniori puhuu asiaa taitaa poijilla ottaa hermoon kun 1000e jokkis pirsillä pärjätään ;D
#12
Kysy ja vastaa / Vs: Ajetaanko Saarijärvi
17.02.15 - klo:14:27
ainaskin olinat peruneet jokkis kisat,ei hyvältä näytä
#13
Lainaus käyttäjältä: elluna - 29.11.14 - klo:10:31
Tulokkaana olen  mielenkiinnolla  lukenut sääntöehdotuksia.    Mielenkiinnolla entisenä jokkiksen harrastajana siksi että taidan vielä miettiä kerran jos toisenkin ryhtymistäni rokkirallin harrastajaksi ainakaan kuljettajana. Minulla on ollut Rokkirallista mielikuva että se on rento ja edukaskin vaihtoehto monelle muulle autourheilulajille. Noiden sääntöehdotusten mahdollisen toteutumisen myötä mennään lähemmäs ja lähemmäs AKK:ta ja sen valvontaa, harrastuksen hinta nousee ja kohta puhutaan uudesta jokkiksesta. En tarkoita, että turvallisuudesta tulisi tinkiä, se on lajissa kuin lajissa ykkösasia, mutta ennen kuin ehdotettuja sääntöjä lähdetään toteuttamaan miettikää aloittavan harrastajan kannalta.  ::)


jos tätä halvempaa auto urheilua meinaa harrastaa sanon suoraan ettet muuta löydä,sitt mun mielestä kannatee lopetaa kaikki mitkä pärisee ja siirtyä vaikka nypläykseen
#14
toi turvalisuus asia on kyllä hyvä niin kuin kari kirjoitti.ja noita vanhan säännön pukuja saa muutamalla kympillä

tota vakuutus asia ei ole niin yksin kertainen se on tullut jokkis puolella selväksi tämä vaatii jonkun verran työtä ja keskustelua eri vakuutus yhtiöiden kanssa.ettei nouse hinta pilviin :o
#15
Kysy ja vastaa / Vs: Karstulan varikko
05.06.14 - klo:13:36
jos on yhtä huonossa kunnossa varikko kun viime viikon loppuna oli tosi huonossa kunnossa