Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - the pora

#1
kyllä viime vuonna oli suuri etu päästä suoraan lähdöstä sakolle!toisaalta se olis hyvä siinä asfaltilla,mutta pitäis saada hitaammaksi meno sinne.perinteinenkin on vähän per*eestä,kun ei oikeen näe rataa tulevia.
#2
Kysy ja vastaa / Vs: Keula asiaa
27.02.17 - klo:21:03
ja toiseks!miksi tämä sääntö koskee myös supereita!ei ole paljoo näkynyt tahallaan päälle ajamisia!ja kosketuskielto niin pitäis tulla hylky muutenkin!ja kolmanneks jos halutaan vähentää niitä päälle ajamisia muissa luokissa,niin eiks pitäis lisätä sanktioita ja hylkyjä!
#3
Kysy ja vastaa / Vs: Keula asiaa
27.02.17 - klo:20:46
joo ei ole puskurissa,vaan runko aisojen välisessä palkissa.mikä an jouduttu alkuperäsen palkin hajoamisen takia korvaamaan uudella!mutta on isompaa.koska kiinnitys ei onnistu ton kokoseen!!
#4
Kysy ja vastaa / Vs: Keula asiaa
27.02.17 - klo:20:36
jos runkoaisojen väli palkki pitää myös olla 20x50 tai vastaava?niin voisko tavikainen tai joku muu kertoo mulle mihin reaktiotangot kiinnitetään esim dx tai starlet,jos oma väli palkki hajonnut ja jouduttu korvaan uudella???ei ne pyörät pysy paikallaan joissain peltilärväkkeissä.tangon kiinnitys mahdotonta ton kokoseen!!eka röykky ni pyörät takana.jotain järkee ny tähän touhuun saa*ana!
#5
se on kato ilo tempasta tonnin jokkis autolla superia!ei vituta jos tulee vähän osumaa!muita kyllä,sitä enemmänkin!!
#6
jos samalla autolla ajetaan eri päivinä!esim,junnu lauantaina ja lady sunnuntaina.ja auto menee myynnin alaiseksi lauantaina,niin myytäisiin vasta sunnuntaina lady sijoituksesta huolimatta!!!!jos tää saa kannatusta,niin voishan tätä esittää muutettavaksi!
#7
Yleistä Rokki-Rallista / sääntö 9
04.02.16 - klo:23:44
toi renkaiden puhdistusalue,ja lämmityskielto ei nyt oikeen aukee mulle!tarkottaako toi että menee harjahommiksi jos haluu putsaa renkaat???
#8
joo!tulihan taas opittua,ettei pitäis syytellä ketään,ennenkun tietää mitä tapahtui oikeesti!tilanne näkyy selvästi tällä videolla vähän reilu 8min kohdalla!eli väisäseenhän se osuu!SORRY Ahonen! olin väärässä!https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DsH_DyhkO5XM&h=JAQH_j22W
#9
MITÄ MITÄ!!kattelin kisakalenteria.eiks heinolan asfaltti kisaa ajeta ollenkaan? kauden paras kisa jätetty veke!no voi helvata tana prkle >:(
#10
Tomin muistoa kunnioittaen!

The Pora   Mopar racing team